Bachcantate jubileum-editie Tilburg

Op 10 januari 2016 bestaat Bachcantate Tilburg 15 jaar. Vanwege een onderbezetting bij de sopranen zing ik mee. Heel leuk om het jubileum mee te zingen, vooral met het uitdagende openingskoor van BWV 171.
Uitgevoerd worden:

BWV 58 – Ach Gott wie manches Herzeleid (Bachcantate zonder koor)
BWV 1060 – Concert voor twee klavecimbels
BWV 171 – Gott, wie dein Name so ist auch dein Ruhm (Bachcantate met soli en koor)

Solisten, Koor en orkest van Stichting Bachcantate Tilburg o.l.v. Martien van Woerkum

10 januari 2016 om 16:30 uur
Heikese Kerk, Stadhuisstraat te Tilburg
Toegang gratis

Ik zing als professional graag mee met koren en heb al in de meeste koren in de wijde regio te maken gehad. Als zangers, maar ook als koorcoach, Lax Vox docent en als zang docent. Of ik ondersteun met het begeleiden van audities en het voorbereiden op audities. Wil je meer weten wat ik voor jou en het koor kan doen dan hoor ik het graag! Contact

Bachcatate Tilburg