Kinderzangles

Vind je het leuk om te zingen dan kan dat bij het VocaalAtelier vanaf groep 2. Kinderzangles betekent dat je privé zangles krijgt en heel veel liedjes gaat zingen. En je leert een beetje over toonhoogte, ritme en hoe je het beste jouw stem gebruikt.

In een kinderkoor zing je samen. Samen zingen is heel leuk. Binnenkort kan dat hopelijk in Tongelre/Stratum op de vrijdagmiddag.

Vanaf groep 3 kan je ook muzikale vaardigheden leren zoals ritme, van blad zingen en basisbegrippen. Dat is ook kinderzangles. Daarvoor gebruiken we methode Nachtegaal. Een methode speciaal voor kinderen geschreven door de oprichter van koorschool Nieuw Vocaal Amsterdam. Bekijk hieronder het YouTube filmpje van Kato waarin ze zingt uit de methode Nachtegaal.

Methode Nachtegaal is niet verplicht hoor, als je alleen zingen wilt is dat ook goed. Maar als je later iets met zingen of muziek wil doen zoals een talentshow, muziek voor je beroep of je wilt gewoon zingen, dan kan je het niet vroeg genoeg leren. Muzikale vaardigheden is voor zingen net zo belangrijk als lezen en rekenen in het gewone leven en dat alles leer je in kinderzangles bij het VocaalAtelier.

Kinderkoor

Patricia is initiatiefnemer en muzikaal leider van Kinderkoor Irisbuurt. Wil je samen zingen, kom dan bij ons leuke Kinderkoor Irisbuurt. Elke vrijdag zingen we om 15:00 uur in buurthuis De Blokhot. Op de pagina van Kinderkoor Irisbuurt staat alle informatie.

Zingen en ook nog muziekles en noten leren lezen, daar heb je je hele leven plezier van. Luister eens naar Sofiya, zij zingt in een les een liedje van blad op de eerste 5 notennamen: do re mi fa sol. Ze is 6 jaar oud.

Zingen is leuk! samen zingen nog leuker

Er is een kinderkoor in oprichting op vrijdagmiddagen in Tongelre/Stratum.
Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een bericht.

En ook werkt docente Patricia met twee andere kinderkoren in Eindhoven Sint Oedenrode.

Zingen bij een leuk kinderkoor? Kinderzangles? Dat kan!

Neem contact op per e-mail of bel met Patricia van het VocaalAtelier: 06 1049 3963