Lang en Gelukkig in het Parktheater

Verhaal Lang en Gelukkig

In de familiemusical Lang en gelukkig nemen jongeren van 14 tot 18 jaar je mee in een verwarrend hysterisch sprookje. Geschikt voor iedereen die kan lachen.
Er was eens, heel, heel lang geleden in een land hier ver vandaan, een bos waar het in sprookjesboeken altijd over gaat. En in dat bos woonde een meisje dat altijd een rood kapje droeg. Daarom noemde iedereen haar Assepoester. Ze had een stiefmoeder zo groot als een duim en was op zoek naar haar wolf op het witte paard. Iedereen in dat land, jong of oud, kikker of prins, leefde er lang en gelukkig!

Cast

Sem Abelskamp, Sjoerd Eltink, Lotte Hendrickx, Olivia Hesdahl, Danique Hoeijmans, Luna Hoens, Joëlle Jochems, Yrsa Machellessen, Mel Mennings, Mira Mennings, Puck van Nieuwland, Merel Pikkemaat, Lisanne Pol, Zowy Smit, Peter Soulard, Matthijs Vader, Tara Zagorac en Mayke van der Zanden
Met medewerking van leerlingen Musical kids 6-8 jaar en Musical 13-18 jaar

REGIE Anne Simkens
ZANG Patricia Smulders
CHOREOGRAFIE EN PRODUCTIELEIDING Coraline Demos
THEATERTECHNIEK Parktheater Eindhoven

KOSTUUMS Emeliet Grond
DECOR Paul van den Bemt
BAND in samenwerking met ROCK CITY INSITUTE Eva van Beek, Jochem van den Bongarth, Niels van der Neut, Hannah Roelofs en Beau Roelofsma
FOTOGRAFIE Roberto Bogers
VORMGEVING Dorothé Kuijten

SPEELDATA Donderdag 29 en vrijdag 30 juni 2017 om 20.30 uur (de musical heeft al plaatsgevonden)
LOCATIE Parktheater Eindhoven

Wil je zingen in een musical dan is Het VocaalAtelier een geschikte plek om aan jouw zangkwaliteiten aan te werken. Wil je meer weten dat horen we heel graag van je. Stuur dan een bericht of bel ons.