Musical ‘De Wizz’ in het Parktheater

De Wizz is een swingende familievoorstelling gebaseerd op de bekende musicals The Wiz en The Wizard of Oz. Tweeëntwintig musicalspelers van 10 tot 14 jaar brengen het bekende verhaal over Dorothy en haar vrienden tot leven op de planken van het Parktheater.

Dorothy is een gewoon meisje. Nou ja, ze is misschien wat dromerig. Ze vindt dat haar klasgenoten zich allemaal extreem druk maken om niks en al haar docenten zijn stom. Het liefste zou ze ver weg willen van hen allemaal. Dan gebeurt op een dag iets raars: door een tornado belandt Dorothy in het wonderbaarlijke land van Oz. Daar gaat ze op zoek naar de Wizz, want die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een vogelverschrikker zonder verstand, een blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

Foto: Roberto Bogers

CAST Keesje Avezaat, Merle Corsius, Justus Driessen, Britt Hendrickx, Amber van der Hoeff, Ilana Javaheri, Jesper de Jong, Estelle Kavanagh, Sam Keijzers, Benthe van Kessel, Romy Konings, Ellena Maas, Aafke Mellema, Robin Meulendijks, Femke Overman, Levi Prince, Bas Reniers, Maud Sanders, Jonas Span, Hidde Thijssen, Bregje Valk en Sebastiaan van Warmerdam

REGIE Mijke van Munster
ZANG Patricia Smulders
CHOREOGRAFIE/PRODUCTIELEIDING Coraline Demos

KOSTUUMS Emeliet Grond
DECOR Paul van den Bemt
VORMGEVING Dorothé Kuijten

SPEELDATA Woensdag 28 juni om 14.30 uur en vrijdag 30 juni om 16.30 uur 2017

LOCATIE Parktheater Eindhoven

TICKETS Regulier € 15 per stuk of € 54 per 4 stuks

Prijzen incl. pauzeconsumptie, excl. reserveringskosten