• Zangles en stemvorming na corona

  Eindelijk! Het heeft meer dan 1 jaar geduurd, maar Het VocaalAtelier Eindhoven is weer volledig open voor zangles en stemvorming!

  Door de snelle opkomst van het coronavirus moesten de lesactiviteiten in maart 2020 volledig stilgelegd worden. Maar de heropening is nabij, op 5 juni a.s. zullen de coronamaatregelen versoepelen, er kan dan weer volop les gegeven worden. En we kunnen ons goed voorstellen dat een jaar niet of nauwelijks zingen flink effect heeft gehad op je stem, en dat professionele scholing en begeleiding nodig is om weer op niveau te komen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je net voor de opkomst van corona – of zelfs tijdens de crisis – overwoog om zangles te nemen, zodra het weer kan. Dan is nu het juiste moment! Er is veel mogelijk bij Het VocaalAtelier: een vaste les overeenkomst, een 10-lessen kaart, of een specifiek op jouw wensen gericht lesprogramma, kijk op de zangles pagina voor informatie over zangles en stemvorming.

  Zing je in een koor dat begeleiding nodig heeft bij de herstart? Ook voor Koorcoaching kan je bij ons aankloppen

  Corona maatregelen en zingen

  Corona maatregelen blijven voorlopig gewoon van kracht bij het VocaalAtelier: er is handgel, 2 meter afstand en goede ventilatie met buitenlucht. En na elke les wordt er schoongemaakt. Maar: zingen kan zonder mondkapjes! En veel mensen (onder wie de docent) zijn al ingeënt! Dus ‘Weep you no more sad fountains’ en laten we weer beginnen 🙂

  Heb je vragen? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op.

  Tot gauw!